Duurzaamheidstrainingen

Altijd al meer willen weten over duurzaamheid? Vraag jij je af hoe een duurzame omgeving bij kan dragen aan gelukkigere medewerkers? En wil je weten hoe jij hier werk van kan maken binnen jouw organisatie?

Middels een 3-delige webinar beantwoord ik jouw vragen over duurzaamheid en help ik jou dit container-begrip beter te begrijpen.​ Deze trainingen zijn toegespitst op de (exploitatie van de) gebouwde omgeving en is bedoeld voor facility managers, gebouwbeheerders en eindgebruikers.

Dit komt aan bod

  1. Het eerste deel in deze lessen reeks bestaat uit het begrijpen van onze relatie tot de natuur. Het nested systems idee is hierbij leidend, zie afbeelding. Zie ook meer informatie hierover op de FSSD pagina.

  2. In het tweede deel van de training definiëren we het begrip duurzaamheid en spitsen we dit toe op het werk van vastgoedexperts.

  3. Tijdens de laatste sessie maken we de terugkoppeling naar jouw organisatie, jouw werk maar ook jouw persoonlijke leven. Deze sessie zet aan tot concrete acties om jou te helpen navigeren door de complexe wereld van duurzaamheid.

Nested systems by The Natural Step

Source: The Natural Step (https://www.thenaturalstep.org/)

Dit weet je na het volgen van de training

Aan het eind van deze 3 sessies heb jij een beter idee wat duurzaamheid inhoudt, zie je het belang in van onze natuurlijke omgeving, weet je dit van een systeem-perspectief te benaderen en kun je dit toepassen op de gebouwde omgeving. Zo kun je sturen op het verduurzamen van jouw omgeving om geluk bij jouw medewerkers te stimuleren.

De prijzen voor deze trainingen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Interesse? Vraag dan snel een offerte aan.

Vraag een offerte aan
arrow&v

Bedankt voor uw aanvraag!