Duurzaamheidstrainingen

Altijd al meer willen weten over duurzaamheid? Vraag jij je af hoe de mens zich verhoudt tot de fysieke omgeving om haar heen? Welke rol organisaties hierin spelen? En wat jouw persoonlijke rol hierin is?

Middels een 3-delige interactieve webinar beantwoord ik jouw vragen over duurzaamheid en help ik jou dit container-begrip beter te begrijpen.

  1. Het eerste deel in deze lessen reeks zal bestaan uit het begrijpen van de wereld om ons heen. Dit wordt behandeld aan de hand van het nested systems idee.

  2. De tweede sessie zal het begrip duurzaamheid definiëren middels duurzaamheidsprincipes die je zelf toe kunt passen op vrijwel elke situatie.

  3. Tijdens de laatste sessie wordt er terug gekeken op de vergaarde informatie en wordt de terugkoppeling gemaakt naar jouw organisatie, jouw werk maar ook jouw persoonlijke leven.

Nested systems by The Natural Step

Source: The Natural Step (https://www.thenaturalstep.org/)

Aan het eind van deze 3 sessies heb jij een beter idee wat duurzaamheid inhoudt, zie je het belang in van onze natuurlijke omgeving, weet je dit van een systeem-perspectief te benaderen en kun je dit toepassen op verschillende situaties.

De prijzen voor deze trainingen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Interesse? Vraag dan snel een offerte aan.

Vraag een offerte aan
arrow&v
 

CONTACT

Telefoon: +31 628165444

Email: chantalspruit@outlook.com

Of stel direct jouw vraag hier

  • LinkedIn

MIJN MISSIE

Duurzaamheid is mijn passie, maar ik wil gaan voor meer. Een samenleving die is opgezet voor en door de natuur, waar duurzaamheid de norm is. Hier kan het geluk van de mens pas echt tot bloei komen.

COMMUNITY

Facility Management Nederland FMN Logo

Lid van Facility Management Nederland Expertteam Circulaire en Inclusieve Economie

IFMA Foundation Logo

IFMA Foundation Scholarship Recipient 2017 en 2018

Chantal Spruit legt de verbinding tussen de gebouwde en de natuurlijke omgeving

© Copyright 2020 by Chantal Spruit