Services

Verschillende onderzoeken tonen het belang van onze natuurlijke omgeving aan. Het draagt bij aan stress vermindering, stimuleert onze weerstand en verbetert onze fysieke en mentale gezondheid. Ook geven veel mensen aan het gelukkigst te zijn in de natuur. Dit is ook eenvoudig zelf na te gaan. Is het niet fijner om te wandelen door een park dan door een woonbuurt of industrieterrein? Maar als je kijkt naar onze gebouwde omgeving, is hier weinig natuur te vinden. De gebouwde omgeving, en met name onze kantoren, bestaat uit grote grijze boxen. Het is mijn missie om deze discrepantie te verminderen en zo bij te dragen aan een duurzamere omgeving die geluk stimuleert.

 

Strategisch duurzaamheidsplan

Wil je jouw kantoor omtoveren tot een plek van geluk en duurzaamheid? Of wil je de omgeving rondom jouw werkplek aanpakken zodat dit een positieve invloed heeft op jouw medewerkers? Dit werkt het best middels een participatief traject verspreid over enkele dagen of dagdelen. Hiervoor stel ik een strategisch duurzaamheidsplan op voor jouw situatie gebaseerd op het Framework for Strategic Sustainable Development (FSSD). Dit is toegespitst op de fysieke omgeving en op jouw organisatie.

Wil je van slechts een deel van mijn services gebruik maken? Zie hieronder de losse delen die ik aanbied. 

Duurzaamheids-advies

Duurzaamheids-training

Proces begeleiding

CONTACT

Telefoon: +31 628165444

Email: chantalspruit@outlook.com

Of stel direct jouw vraag hier

  • LinkedIn

MIJN MISSIE

Duurzaamheid is mijn passie, maar ik wil gaan voor meer. Een samenleving die is opgezet voor en door de natuur, waar duurzaamheid de norm is. Hier kan het geluk van de mens pas echt tot bloei komen.

COMMUNITY

Facility Management Nederland FMN Logo

Lid van Facility Management Nederland Expertteam Circulaire en Inclusieve Economie

IFMA Foundation Logo

IFMA Foundation Scholarship Recipient 2017 en 2018

Chantal Spruit legt de verbinding tussen de gebouwde en de natuurlijke omgeving

© Copyright 2020 by Chantal Spruit