Services

Vanwege mijn woonsituatie, werk ik uitsluitend online. Mijn services zijn ingericht op volledig digitale bijeenkomsten tussen mij en mijn opdrachtgever en kunnen worden aangevuld met fysieke bijeenkomsten tussen de opdrachtgever en zijn/haar medewerkers en stakeholders. Wil je mij graag een keer fysiek ontmoeten? Of wil je mij de betreffende omgeving laten zien? Snap ik! Ik ben een aantal keer per jaar in Nederland waarin wij een fysieke (kennismakings-) afspraak in kunnen plannen.

Wil je jouw kantoor veranderen in een plek van geluk? Of wil je de omgeving rondom jouw werkplek aanpakken zodat dit een positieve invloed heeft op jouw medewerkers en de mensen rondom het pand? Dit werkt het best middels een participatief traject verspreid over enkele dagen of dagdelen. Hiervoor zal ik een gericht plan opzetten voor jouw situatie gebaseerd op het Framework for Strategic Sustainable Development (FSSD). Dit wordt toegespitst op de fysieke omgeving en op jouw organisatie. Dit plan bestaat onder andere uit:

  • Duurzaamheidstrainingen; deze dragen bij aan een beter begrip van onze omgeving, onze invloed hierop en hoe dit bijdraagt aan ons geluk.

  • Workshops. Tijdens deze workshops worden de vijf stappen van het FSSD toegespitst op jouw organisatie. Er wordt gewerkt aan een visie voor de ruimtelijke omgeving en er wordt toegewerkt naar het bereiken van deze visie.

  • Procesbegeleiding. Tijdens het proces om de opgestelde visie te bereiken, help ik om de juiste acties te kiezen en deze op te volgen. Als jullie vast lopen, help ik hier een weg in te vinden.

Wil je van slechts een deel van mijn services gebruik maken? Zie hieronder de losse delen die ik aanbied. 

 

Duurzaamheids-trainingen

Proces-begeleiding

Proces en workshop facilitatie

CONTACT

Telefoon: +31 628165444

Email: chantalspruit@outlook.com

Of stel direct jouw vraag hier

  • LinkedIn

MIJN MISSIE

Duurzaamheid is mijn passie, maar ik wil gaan voor meer. Een samenleving die is opgezet voor en door de natuur, waar duurzaamheid de norm is. Hier kan het geluk van de mens pas echt tot bloei komen.

COMMUNITY

Facility Management Nederland FMN Logo

Lid van Facility Management Nederland Expertteam Circulaire en Inclusieve Economie

IFMA Foundation Logo

IFMA Foundation Scholarship Recipient 2017 en 2018

Chantal Spruit legt de verbinding tussen de gebouwde en de natuurlijke omgeving

© Copyright 2020 by Chantal Spruit